donderdag 22 april 2010

Ding 10 en 11

Eerst naar Delicious gekeken. De video uitleg gaf een goed beeld van wat Delicious nu eigenlijk is en hoe het werkt. Ik heb zelf geen overvolle favorietenlijst maar evengoed kan ik er de voordelen wel van inzien. Ten eerste : Handig dat je er niet alleen op je eigen pc bij kunt maar ook op anderen pc's (handig in Bibliotheek Kennemerwaard). Ten tweede: je kan de lijst ordenen door middel van tags. En als laatst natuurlijk dat je kunt kijken naar elkaars favorietenlijsten en elkaar weer kunt aanvullen.
Vandaag meteen verder gegaan met de Wiki (ik loop een beetje op achter, dus probeer nu de vaart er weer een beetje in te krijgen). Samen werken aan bijvoorbeeld een handleiding of reglement klinkt ideaal. Vooral omdat we in bibliotheekland toch vaak ieder voor zich het wiel proberen uit te vinden. Ook is het misschien te gebruiken om klanten mee te laten denken over een project in de bibliotheek.
Even oefenen op de oefenwiki van 23 dingen gaf veel helderheid. Ik zelf heb een website neergezet op de pagina, maar bedenk me nu dat het handiger was om dat bij Delicious toe te voegen (alleen kan je dan natuurlijk weer geen tekst toevoegen). Komt misschien toch doordat ik er nu twee achter elkaar doe?

2 opmerkingen:

  1. En welke heb je aan de oefenwiki toegevoegd? Want dat willen wij natuurlijk wel weten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. www.aapnootmies-kinderkleding.com. Voor allerlei maten kinderkleding nieuw en tweedehands...

    BeantwoordenVerwijderen